Fullkomligt älskar alla nyheter från Sirocco living.
De vackra saltlyktorna som tillverkats för hand av saltblock i Saharas öknen ger ett fantastisk mjukt sken, och frottéhanddukarna i 100% egyptisk bomull kommer vara fantastiska att svepa sig in i efter ett kvällsdopp i sommar. Längtar.

Nu är det dags att ta tag i vår trädgård. Just nu ser det ut som om den är bortom all räddning. Vi prioriterar inte den om man säger så. I veckan ska jag ta och köpa lite blommor till verandan och fixa i ordning den, inte långt kvar tills man kan gå ut och ta sin kopp kaffe där utan jacka. Som jag längtar.

saltlyktor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation