Älskade hyacinter

Är det något som alltid skapar julstämning är det hyacinter tycker jag. Om jag bara fick välja en sak att pynta med, hade jag nog valt det.

Nu börjar det smyga sig in lite advent här i huset i form av växter.
Jag som var så himla nära att sätta upp belysning ute för någon vecka sedan.  Jag väntade, det kändes ju som om någon försökte säga mig något när jag för tredje gången kom hem från affären med en icke komplett ljusslinga. Men till helgen ska den upp, basta!
I veckan ska jag även försöka hitta tid (och ljus) att plocka lite lingonris och mossa i skogen och  göra lite kransar.

hyacint2
Hyacinter i ljuspåsar (ljuspåsarna är från webshopen)

hyacint5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan sätta hyacinterna i lite allt möjligt tycker jag, i vackra koppar tycker jag är fint att ha i köket. brukar tvätta rent runt rötterna och låta dom stå i vatten ( Dock inte så att vattnet nuddar löken, då blir dom dåliga fort)

2 Thoughts on “Älskade hyacinter

  1. Jag älskar också hyacinter! Är nog snart dags att köpa hem några, tror jag :)

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation