Trolldeg och hallplaner

IMG_8289

Höst. Jag bara älskar det. Tror jag känner så inför varje ny årstid som kommer egentligen, det är bara väntan på våren som jag  inte gillar speciellt mycket.

Jag måste åka till blomsteraffären och handla lite nya höstblommor, problemet är ju bara att jag alltid lyckas ta död på dom. Känns ju inte så upplyftande att ha det i tanken när man går och handlar.
Sen så drömmer jag  om att göra om vår hall nu till hösten.
Jag har ju en upp på min man efter hans fiske-äventyr i september. Det ser alltså ljust ut på hall-fixar-fronten ;)
Jag vill bygga ett garderobssystem som sväljer allt från färgglada overaller till damsugare och annat bra och ha, ta bort vår ”halva” vägg och ersätta den med ett fint räcke.
Skjutdörrar ala gamla spegeldörrar får det nog bli, kanske i en ljus varmgrå ton, tror det lutar åt Palladio från Kalklitir. Räcket får nog bli vitt med lite snickerikänsla som i vårt kök.

Nu blir det nog premiär för kaminen snart. Känner på morgonen när man stiger upp att man helst vill ta med sig sitt täcke. Alla ligger och drar sig 10 minuter extra tills jag tillslut flyger upp och ropar klockan är tjugo i sjuuuuuu! Ungefär så.IMG_8281

Ikväll blir det svampmacka och en kopp te, ser fram emot det redan nu. Men först blir det lite mer trolldegsbak med barnen.

Ha en fin kväll!

 

Caroline

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation