Kalas

IMG_8191

Lazy sunday…

Jag hade lyckan att få sova till 9:30 i dag.  Oj vad skönt det var.  Jag brukar ju alltid gå upp runt 7 annars. Snark. Det är väl inte så hemsk som det låter kanske, jag är en morgonmänniska. En morgon människa som gillar att vara upp på kvällen ;) Kanske inte bästa kombon alla gånger, men då kan man behöva en sådan här söndagsmorgon ibland.

Idag är det barnkalas på schemat. Barnens kompis Vilda fyller 5år. Hurra! Så  jag spenderat morgonen med att dricka kaffe, lalla runt och att slå in paket. Sen var det kalas dags. Nu är jag så hög på socker att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.
paket

 

Hoppas ni får en alldeles finfin dag!

 

Kram Caroline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation