Category Archives: Klder

En sväng på stan

Hej på er!

Idag har vi åkt in till stan och akuthandlat skridskor till barnen inför deras skridskoskola. Lättare sagt än gjort. Uppenbarligen säljer man inte skridskor (förutom hockeyrör) såhär års. Tillslut var det en vänlig själ på Team Sportia som gick in på deras lager för att se vad dom hade kvar från förra året. Så bra det blev då, ett par vita ”riktiga” som Lilla E säger, och ett par barnskridskor med lila och vitt. Fick reapriset dessutom! Alla nöjda.

Sen tog vi våra tunga lådor  med skridskor och gick in på H&M. Jag hittade finaste bygellösa bh:n. Så skön! Måste helt klart inskaffa fler av denna modell.
hm2

99:- för två stycket, en svart och en ljus leo, tänk vad jag hittat bra saker idag !
hm1

 

hm3

Kofta från H&M och Silkesklädd galge från webshopen

 

Hoppas att ni får en fortsatt fin lördag!

Kram Caroline

Sixtydays ❤

20140123_-_0020-Redigera-Redigera

sixtydays

Jag är så himla glad, snart kommer finaste kläderna från Sixtydays till webshopen ❤
Kan knappt vänta!
Ser mig gå omkring i varje plagg, när leveransen kommer så står jag väl antagligen med huvudet ner i lådan så man bara ser två ben sticka upp!20140123_-_0020-Redigera-Redigera

20140123_-_0161-Redigera-Redigera

Bilder från Sixtydays

Ikväll ska jag hem till en granne på ett glas vin, trevligt.  Ser fram emot detta, så skönt att bo på landet och ha cykelavstånd till en vän. Lycka.
Vilken tur att vi träffades, annars hade hon fortfarande vart en okänd i det där huset med hunden. Tänk vad mycket roligt vi gått minst om!

Hoppas att ni får en fin kväll!

Caroline

Selected

tröja2

Måste bara visa skönaste tröjan som kom in förra veckan från Selected femme. (Kommer upp i webshopen under veckan.) Känns inte lika inspirerande att fota kläderna nu när brännan från sommaren börjar att försvinna ;)

hmprod
Sen har jag ju gått och snöat in min på dessa jeansen från H&M. Sköna kläder kan man verkligen inte ha för mycket av.

Nej nu ska jag göra en kopp te och ha lite soffhäng

 

Ha en fin kväll!

 

Kram Caroline